Támogatásunk által, képes vagy kihozni a legjobbat magadból,
az életedből.

Segítünk rávilágítani elakadásaidra, a benned rejlő potenciálra, amiket valószínűleg belülről nem látsz magaddal és életeddel kapcsolatban. Ezekkel a felismerésekkel, szemléletmód váltással, és a mindennapi életedbe beültetett cselekedetekkel pedig lehetővé válik a pozitív változás, a kívánt céljaid, álmaid megvalósulása. Ez egy komfortzónán túli utazás.

A válságból megújulás
megálmodói!

Együtt álmodtuk meg és indítottuk útjára a Válságból megújulás transzformációs coachingot. Hihetetlen életeket látunk, különleges emberi történetekbe kapunk bizalmas bepillantást. És rengeteg válság helyzetet láttunk, amikor szükség van egy külső szakértői segítségre.

Magam is megtapasztaltam az átalakulás erejét

Papp Éva: Life és Business Coach, Mediátor, Tanár

Lehetőségem volt megfigyelni az emberi reakciókat, viselkedés mintákat, tanulmányozni az emberek motivációját. Engem az embereknek az a képessége foglalkoztat, ami által az egyik ember a krízisből sikert kovácsol, a másik összeomlik. Ami a siker mögött van… 2002 óta dolgoztam multinacionális cégeknél vezetőként, és igazgatóként több száz ember életébe kaptam bepillantást, láthattam magánéleti válságukat és annak kihatását a munkájukra és kapcsolataikra, és számtalan karrier megvalósulását. Felismerve és kihasználva az emberekben benne rejlő potenciált, készségeket, egy boldogabb, magabiztosabb életet tudnak élni. Ennyi tapasztalat után már kirajzolódtak elég egyértelműen azok a minták, amik kudarchoz vagy sikerhez, elégedetlenséghez vagy boldogsághoz vezetnek. Hiszem azt, hogy rendkívüli potenciállal, speciális készségekkel rendelkezünk, amelyek a megfelelő tudatossággal, önismerettel, és eszközökkel kiaknázhatók, fejleszthetők, és ezáltal képesek vagyunk az életünket bármely helyzetből áttranszformálni, és egy kimagasló, boldog életet teremthetünk magunk, szeretteink és a világ számára. Maximálisan hiszek a coaching transzformáló erejében. Az évek során rendkívüli átalakulásoknak lehettem szemtanúja az emberek életében, valamint magam is megtapasztaltam az erejét a saját életemben.

Legnagyobb tanítóim az ügyfeleim

Gulyás Szilvia - Life és business Coach, Mediátor

2007 óta dolgozom tanácsadóként, és segítek elakadt embereknek megtalálni önmagukat, az álmaikat. Mind a magán szférában, mind pedig nagyvállalati környezetben dolgoztam trénerként, coachként. Rengeteget fektettem a személyes és szakmai továbbképzéseimbe, azonban legnagyobb tanítóim az ügyfeleim. Több száz ülésen vagyok már túl. Tagja vagyok a Női körnek, sok női rendezvény szervezésében vettem részt. Sok száz ember életébe kaptam betekintést, bizalmat, hogy segítségemmel önmagukra és az útjukra találjanak. Szenvedélyem a munkám, hogy embereken segíthetek, és látva az ő változásukat, megéléseiket, a világot is jobbá tehetem. Az ügyfeleim sikerei mindig visszaigazolják, hogy minden változás egyetlen lépéssel kezdődik. Hiszek az önfejlesztésben, a fejlődésben, a coaching transzformáló erejében, a wellbeingben. Hiszek egy felettes rendező elvben, az áramlásban, az összefogás erejében. Hiszek az érzésekben, az intuícióban, az ismeretlen szabadságában. Hiszek a mások és önmagunk szolgálatában, az alázatban. Számomra ez a coaching. Hiszem és csinálom. Élem és megélem.

A transzformáció átalakulást
jelent. Kell hozzá akarat,
elköteleződés, döntés,
nyitottság, befogadás,
és munka.

A transzformáció átalakulást jelent. Kell hozzá akarat, elköteleződés, döntés, nyitottság, befogadás, és munka.

Sikerét pont ezek összessége adja általad. A transzformációs coaching során olyan pozitív változást élsz meg, amely által nemcsak kilépsz a válságból, elakadásból, de képessé válsz átvenni az irányítást a saját életed felett, és megvalósítani a vágyad, célod, a boldogságodat.

Segítünk rávilágítani elakadásaidra, a benned rejlő potenciálra, amiket valószínűleg belülről nem látsz magaddal és életeddel kapcsolatban. Ezekkel a felismerésekkel, szemléletmód váltással, és a mindennapi életedbe beültetett cselekedetekkel pedig lehetővé válik a pozitív változás, a kívánt céljaid, álmaid megvalósulása. Ez egy komfortzónán túli utazás.

titkos_osszetevok_ikon

Miben tud neked segíteni
a transzformációs coaching?

titkos_osszetevok_rolunk

Kapcsolódj a belső erődhöz!

Az egyik leginspirálóbb dolog számunkra, amikor egy ügyfelünk a szemünk láttára kapcsolódik a belső erejéhez, megéli önmaga szabadságát, és kiaknázza a benne rejlő készségeket. Maximalizáljuk a teljesítményedet mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben. Egy számodra vonzó és működőképes cselekvési tervet dolgozunk ki, amelyet beépítünk az életedbe.

Egy időben maximum 15 privát
ügyféllel dolgozunk együtt!

Mivel minden ember más mintával, készséggel, tapasztalattal rendelkezik, mi személyre szabottan, az egyénből kiindulva, az ő ontológiáját figyelembe véve segítünk a vágyott célját, életét, álmát elérni. Ezért egy időben maximum 15 privát ügyféllel dolgozunk, akik számára teljesen ott vagyunk az együttműködésünk ideje alatt, akár napi 24 órában, a hét minden napján.
titkos_osszetevok_rolunk_2
titkos_osszetevok_3_rolam

Folyamatosan nyomon követjük ügyfeleinket!

Nyomon követjük az ügyfeleink haladását, és támogatjuk őket, ha szükséges a coaching alkalmakon túl is. Ez egy nagyon szoros és intenzív együttműködés annak érdekében, hogy a leghatékonyabban érd el a kitűzött célod, megtaláld önmagad.
Ikon_visszajelzesek

Ügyfeleink leggyakoribb tapasztalatai:

Megtalálják a belső
céljukat, a saját
életútjukat.

Elérik a karrier
kitűzésüket,
megtalálják újra önmagukat

Átformálják
magukat és a
kapcsolataikat.

Szert tesznek
egy belső
stabilitásra.

Meg merik
élni önmagukat.

Kézben tudják
tartani a különböző életterületeiket.

Indulj el velünk
ezen a fantasztikus úton!

A coaching, mint minden segítő tevékenység, csak akkor tud eredményt elérni, ha együttműködsz. Készen kell állnod belerakni az energiádat, idődet, és elkötelezettségedet önmagad miatt, és aziránt, hogy megvalósítsd az álmaidat.