Logo

Merj ragyogni, válj vonzó, boldog Nővé!

Azt érzed, hogy a jelenlegi helyzetből nincs kiút és felemészt a bizonytalanság? Három hónapos programomunk megmutatja az utat önmagad felé, ami után ismét nyitott leszel a boldogságra. Válj velünk igazi  XXI. századi nővé!

Ikon_problema

Ne pazarold el
a legszebb éveidet!

Nem tartod magad elég vonzónak

Szerinted a történet egyik oka az éveid számában rejlik?

Félsz, hogy
egyedül maradsz

Azt érzed, hogy az idő már eljárt feletted, neked már nem tartogat az élet új szerelmet?

Nem bírnál el még egy csalódást

Úgy érzed már sosem leszel kész újra egy párkapcsolatra?

Transzformációs coaching
programunkkal végig
vezetünk a változás útján
!

Transzformációs coaching
programunkkal végig vezetünk a változás útján!

A programot úgy állítottuk össze, hogy általa meg tudod érteni a mostani helyzeted miértjét, és hogy mi vezetett ide. Gyakorlati feladatokkal és élő  alkalmakkal segítjük a hatékony, és eredményes változásodat.

titkos_osszetevok_ikon

Lépésről-lépésre megmutatjuk
az átalakulásodat!

Komplex és gyakorlatias feladatok

Komplex gyakorlatias élő alkalmak!

Mi nem csak szövegelünk! Pontosan ismerjük, hogy mi játszódik le benned, ezért élő online alkalmak során olyan tematikát dolgoztunk ki, ami segít a probléma alapos felismerésében és megmutatja, mit kell tenned, hogy újra önbizalommal telve valódi és értékes Nőnek érezd magad.

A saját tempódban fejlődhetsz!

Ebben a helyzetben az egyik legfontosabb, hogy türelmes legyél magaddal szemben. A programot éppen ezért úgy készítettük el, hogy a saját tempódban tudsz haladni. Az élő alkalmakat bármikor visszanézheted a saját fiókodban, így nem maradsz le semmiről sem!

titkos_osszetevok_2
Nem vagy egyedül, végig kísérünk a fejlődésen

Nem vagy egyedül az úton!

Támogatásunk által képes vagy kihozni a legjobbat magadból és az életedből. Fontosnak tartjuk, hogy benned semmilyen kétely és kérdés ne maradjon, ezért őszintén és a legnagyobb szakmai hozzáértéssel adunk választ a számodra. 

A válságból megújulás megálmodója!

Magam is megtapasztaltam az átalakulás erejét

Papp Éva - Life és Business Coach, Tanár

Az üzleti szférából, felsővezetői pozícióból váltottam jelenlegi pozíciómba. Az elmúlt két évtizede több száz ember életébe nyertem bepillantást. Láthattam a magánéleti válságukat és annak kihatását a munkájukra és a kapcsolataikra. Ennyi sors után már kirajzolódtak számomra azok a minták, amelyek kudarchoz vagy sikerhez, az elégedetlenséghez, esetleg a boldogsághoz vezetnek. Egy olyan szakembernek tartom magam, akinek a szenvedélye a fejlődés, a hitvallása a tanulás. Hiszem, hogy mindenkiben ott van a csoda, csak néha szükségünk van egy segítő kézre, egy mentorra, aki kihozza belőlünk a legjobbakat. Közös munkával segítelek az átalakulásba. Célom, hogy TE legyél a következő csoda, tiéd legyen a következő közös sikertörténet!

Papp Éva
Gulyás Szilvia

Legnagyobb tanítóim az ügyfeleim

Gulyás Szilvia - Life és Business Coach, Mediátor

Sok száz ember életébe kaptam betekintést az elmúlt 13 évben. Többségük egy válság közepén kereste a kiutat a lehetsőget a fejlődésre. Segítségemmel rátaláltak önmagukra, és arra az útra, ami a siker felé vitte őket. Szenvedélyem a munkám, hogy embereken segíthetek. Az ügyfeleim sikerei mindig visszaigazolják, hogy minden változás egyetlen lépéssel kezdődik. Hiszek az önfejlesztésben, a fejlődésben, a coaching transzformáló erejében. Rengeteget fektettem a személyes és szakmai továbbképzéseimbe, azonban legnagyobb tanítóim az ügyfeleim. Hiszek a mások és önmagunk szolgálatában, az alázatban. Számomra ez a coaching. Hiszem és csinálom. Élem és megélem.

Készen állsz, hogy
elindulj velünk az úton?

Egy csalódás után nem könnyű hinni abban, hogy a helyzet könnyen változhat. Ha rád is igazak az alábbiak, akkor segítünk, hogy megtaláld újra Önmagadat!

Vissza szeretnéd kapni a nőiességed

Újra meg szeretnéd találni magadban a NŐT, ami a válásod óta elveszett

Hiszed, hogy még megtalál a szerelem

Vágysz a régi érzésekre, hiszen még nem késő újra megtalálni az igazi férfit

Szeretnél újra bízni

A válás során az egyik legtörékenyebb a másikba vetett bizalom. Szeretnél újra megbízni a férfiakban

Most a gyermeked
a legfontosabb

Szeretnéd megadni gyermeked számára a legtöbbet ebben a helyzetben is, úgy hogy magadat sem áldozod fel

Nem szeretnél a
karrierbe temetkezni

Elfoglalod magad, több feladatot vállalsz a munkahelyeden, de érzed, hogy ez nem megoldás

Szánsz időt önmagad fejlesztésére

Szeretnél a mostani helyzeteden változtatni, ezért képes vagy erre időt és energiát szánni.

Ez nem a te utad, ha...

Nem szeretnél önmagadért tenni

Úgy érzed már kihoztad magadból a maximumot, nem szeretnél változtatni.

Már megvan
az utad

Büszke vagy arra, hogy már megtaláltad az irányt és elindultál.

Mástól várod
a változást

A változást nem neked kell kezdeményezned, nem mersz szembenézni a felelősségeddel

XXI. századi Nőként,
igazi Férfi mellett

XXI. századi Nőként, igazi Férfi mellett

Képzeld el, hogy vonzó és magabiztos Nőként
mennyi lehetőség vár még rád! Ha te kivirágzol, és újra ragyogsz, rá fogsz találni arra a férfire, akivel igazán teljes lesz az életed!

Ikon_visszajelzesek

Akik már újra ragyognak

pillango_bal

Tóth Henriett - Medicontur

Szilvi az a típus, aki úgy segít, hogy jól tud hallgatni. Jó kérdéseket tesz föl és miközben beszélek, rá tudom saját magam vezetni a lényegre. Hiszem, hogy mindenre a válasz bennem van, a legjobban, legpontosabban csak én tudhatom a saját dolgomat. Ebben tudott nekem segíteni. Jól kell tudni segíteni, úgy gondolom, hogy ő ilyen. Komoly, nem mindennapi párkapcsolati projektben volt mellettem, amely végül beteljesült és happy enddel végződött!

Csonka Zsuzsanna - Marketing vezető
(Hello 21C Business)

Szilvivel azért nagyon szeretek beszélni, beszélgetni, mert nagyon jól rálát dolgokra, mivel folyamatosan képzi magát, így jó nagy tudásanyag birtokában van már, ezáltal mindig tud nekem segíteni, és adni olyan nézőpontokat, amit én addig nem láttam meg. Ezek a nézőpontok mindig hozzáadnak az életemhez, és új felismerések jönnek létre, amiért én nagyon hálás vagyok neki.
pillango_jobb

Szeretnénk még teljesebbé
tenni a változás élményét

Szeretnénk még teljesebbé tenni a változás élményét

Minden perc elvesztegetett idő,
amit nem a fejlődésedre fordítasz!

Minden perc elvesztegetett idő, amit nem a fejlődésedre fordítasz!

Indulj el az úton, és hozd ki magadból az igazi Nőt! Vásárold meg a számodra megfelelő coaching csomagot és kezd el már ma a tréninget! A programot egy összegben és három egyenlő részletben is ki tudod fizetni!

Töltsd ki
az űrlapot!

Megrendelésedet kényelmes és könnyen meg tudod tenni az online űrlap segítségével.

Fizess
biztonságosan!

A programot előre, biztonságosan, online is meg tudod vásárolni bankkártyával.

Kezd el azonnal
a programot!

Vásárlás után e-mail-ben elküldjük a fiókodhoz a hozzáférést. 

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
A XXI. századi nő stratégiája  × 1 240,000 Ft
Részösszeg 240,000 Ft
Összeg 240,000 Ft
 • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Részletfizetési lehetőség!

Kérlek részlet fizetési szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezd. Ebben az esetben 3 x 100.000 Ft a program költsége, amiről az űrlap elküldése után állítom ki a számlát.

  Válás után boldogan,
  kívül-belül!

  Az élet nem áll meg egy válás után!
  Coaching programunkkal újra
  magabiztos,vonzó leszel, az a Nő, aki
  mindig is szerettél volna lenni.

  Kérdések, amik még
  felmerülhetnek benned

  Az angol szóval coaching „edzést” jelent, bát inkább üzletszerű tanácsadás, személyes, segítő és fejlesztő tevékenység értelemben használjuk. Bár lehetne lélek edzésként felfogni, hiszen arra készít fel, hogy a mindennapok élethelyzeteit, kihívásait a lehető legjobban éld meg, hogy a lehetőségeidből a legtöbbet hozd ki, hogy a benned meglévő erőforrásokat minél teljesebb mértékben tudjad hasznosítani, röviden: bármely élethelyzetben megtaláld a saját működőképes megoldásaidat. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Az ezeket ellátó személy angolul coachnak nevezzük.

  Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás. Ez nem pszichoterápia, nem pszichoanalízis, nem gyógymód.

  A coach egy olyan fejlődést támogató szakember, aki a coaching során a magyar megnevezéssel ellentétben nem ad közvetlenül tanácsot. Kérdéseivel, alkalmazott technikáival segíti hozzá az ügyfelét (a coachee-t) a válaszok megtalálásához. A jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrál. A coaching folyamatban azon dolgozunk, hogy a Téged épp most foglalkoztató, megoldandó kérdéseket közösen más megvilágításba helyezzük, új lehetőségeket tárjunk fel, és megtaláld a kívánt megoldás felé vezető utat/utakat.

  Természetesen a coachingon belül is megkülönböztetünk többféle irányt. Mi a transzformációs coachinggal foglalkozunk, ahol olyan megoldási stratégiákat, új perspektívát, másfajta szemléletmódot adunk, amely által képes leszel az életedet a céljaid, álmaid felé irányítani, vezetni. A transzformáció átalakítás, átalakulás. A trnszformációs coaching más, mint a klasszikus coaching. Itt olyan életválságból, krízis helyzetből lépünk ki egy vágyott életbe, amely során mindig valamilyen átalakulás történik az ügyfélben. A tranzakcionális döntések is előrébb visznek, de a coaching szemléletformáló erejét a transzformációs folyamatok mutatják meg igazán. Ez a folyamat mindig pozitív kimenetelű változás. Az ügyfél a cél elérése érdekében szorosan együttműködik a coach-csal, aki a nehézségeken úgy vezeti át, hogy a jövőre, a kívánt célra összpontosítva egy stratégiát alkotnak, melyet gyakorlati lépésekkel építik bele a mindennapi életbe.

  Egy olyan online önfejlesztő program, amely során saját magad, egyedi tempóban, autodidakta módon tudsz fejlődni.

  A jelentkezés folyamatos, bármikor csatlakozhatsz, miután megvásároltad a terméket.

  A teljes anyagot (videók, hanganyagok, munkafüzetek) egy zárt felületen találod meg, melyre a termék kifizetés és az előzetes regisztráció után belépést biztosítunk felhasználó névvel és jelszóval.

  Kérlek, kövesd a honlapot vagy akár a Facabook oldalamat, ahol mindig naprakész dátumokat osztok meg.

  Elsősorban olyan fejlődni akaró nőknek, akik kezükbe veszik az életük változását, de önállóan, a saját tempójukban szeretnek haladni.

  A feltöltött anyagokat bármikor meg tudod nézni, örök tagságod van!

  logo_2
  2021

  Készítette: Wandows