Gyermek coaching

Egy válás során számos nehézség és konfliktus helyezet keletkezik, amely sokszor nagy kihatással van a gyermekedre is. Ilyenkor nagyon fontos, hogy őszintén és nyíltan beszéljünk, hogy a gyermekünk is fel tudja dolgozni a történteketCsomagjaimat is ennek támogatására hoztam létre, ahol segítek gyermeked számára megérteni és átélni ezt az időszakot.

Ikon_problema

Miben segít gyermekednek
ez az egyedi módszerű coaching?

Coaching csomagjaimmal gyermeked megérti és feldolgozza a körülötte zajló eseményeket. Legyen még kisgyermek vagy már tinédzser a programot hozzá igazítva alakítom ki, hogy csak a valódi problémákra fókuszáljunk.

Papp Éva - Gyermek Coach

2000-ben végeztem az egyetemen tanárként, majd 20 évet töltöttem a versenyszférában vezetőként, mire megérkeztem a gyermekkori álmom, a pedagógus és coach pályámra. Ennyi tapasztalat után már kirajzolódtak elég egyértelműen azok a minták, amik kudarchoz vagy sikerhez, elégedetlenséghez vagy boldogsághoz vezetnek. Pedagógusként pedig pontosan látom, hogy milyen hatással van a szülői minta, nevelés a gyermekre, mire képes egy boldog gyermek és mire egy önbizalomhiányos, zavarokkal küzdő. Hogy hogyan választ pályát és életstratégiát az a gyermek, aki hisz önmagában, és hogyan nyomja el magát az, aki leértékeli önmagát. Hiszem azt, hogy rendkívüli potenciállal, speciális készségekkel rendelkezünk, amelyek a megfelelő tudatossággal, önismerettel, és eszközökkel kiaknázhatók, fejleszthetők, és ezáltal képesek vagyunk az életünket bármely helyzetből áttranszformálni, és egy kimagasló, boldog életet teremthetünk magunk, szeretteink és a világ számára.

eva
titkos_osszetevok_ikon

A coaching folyamata!

titkos_o_1

Gyermekekre szabott megoldás!

Ezeket az egyedi módszerű coachingokat kifejezetten gyerekeknek hoztam létre, hogy célzottabban segítse a gyermeket a nehézségen átlendülni, szembenézni a kihívásokkal, hogy olyan életstratégiát alakítson ki, amely segíti a felnőtt kor felé haladva.

Magyarországon egyedülálló módszertan!

Közel 20 éves vezetői, tanári, coach tapasztalatomat tettem bele ebbe a módszertanba. Különlegessége, hogy egyedülálló Magyarországon.

titkos_osszetevok_4
titkos_osszetevok_6

Kreatív programokkal dolgozok!

A program során meséket, filmeket, videoklippeket, irodalmi műveket, és a kreatív alkotást mint önismereti eszközt alkalmazom, hiszen a kultúrának, művészetnek hatalmas transzformatív ereje van.  Ezek a módszerek segítenek a felismerésben, annak átélésében, hogy „képes vagyok rá” 

Válás gyermekkel,
egyéni csomag

A válás, változás nemcsak a szülők, felnőttek számára nehéz helyzet, hanem a gyermekek is nehezen viselik az új helyzetet. Számára legtöbbször érthetetlen a helyzet, hiszen ő nincs benne a felnőttek között játszódó érzelmi hullámvasútban, csupán elszenvedői annak. Sok gyermek képtelen feldolgozni a veszteséget és az új helyzetet egyedül, így az kihat az iskolai teljesítményére, a viselkedésére, és vagy magába zárkózik hosszú időre, vagy magatartási zavarok jelentkeznek. Ilyen és a hasonló esetek többségében a gyermek (kids life) coaching segítséget jelenthet.

Közös fejlődés gyermekeddel!

A gyermekekkel nagyon konstruktívan lehet együtt dolgozni. Az első alkalommal együtt megismerjük érzéseit, gátjait, vágyait. Közösen feltárjuk a már meglévő erőforrásait, kompetenciáit, amiket a megismert vágyak elérése érdekében használni tud. Majd olyan erőforrásokat, kompetenciákat fejlesztünk ki közösen benne, ami segít neki feloldani a gátjait, önértékelését növelve ezáltal, és így képes lesz elfogadóbban, együttműködően részt venni az új helyzetben. Ezen az úton elindulva építi fel új életstratégiáját a jövőjére fókuszálva.

A coaching folyamat során egy olyan kulcsot kaphat a kezébe, amivel a jövőben önerőből is képes saját gátjait feloldani és az előtte álló hasonló problémákat áthidalni.

Kisebb gyermek

Az alkalmazott technikák közül az egyik leghatásosabb a mese, mesefilmek, valamint az alkotás mint forrástartomány elemzése. Ekkor a coach segítségével a gyermek maga bontja ki, hogyan is látja most a világot és mik gátolják a tovább haladásban.

Kamaszok

Jó eredményeket lehet elérni, ha a hozzá közel álló klip, dal, film, irodalmi mű részletét használjuk forrástartományként, így magáénak érzi még jobban azt a tervet, stratégiát, amit a segítségével dolgozunk ki közösen. Abban a környezetben dolgozunk, amely számára inspiráló, amely segítséget nyújthat abban, hogy megtaláljuk a közös hangot, amiben maga ismeri fel a blokkokat.

Válásfeldolgozás
a gyermekkel csomag:

Standard csomag

99.000 Ft

Plusz csomag

150.000 Ft/csomag

Női önbecsülés ,
tizenéveseknek !

13-18 éves korosztályban éri a legtöbb változás a lányokat. Rengeteg kérdés és bizonytalanság merül fel ilyenkor nap, mint nap egy fiatal lányban. Programom ezekre a kérdésekre segít megtalálni a választ.

A Te is feltetted már
ezeket a kérdéseket?

Érezte már, hogy bárcsak korábban tudtam volna ezt?

Szeretné, ha gyermeke elkerülné azt a sok fájdalmat, amit Ön megtapasztalt?

Szeretné, ha lánya boldog nő lenne ebben a bizonytalan világban?

Bizonytalan lánya önmagában, keresi önmagát, de elveszett
az internet, média áradatában?

Nem hisz a képességeiben, kételkedik önmagában, ezért folyamatosan alul teljesít?

A kudarc nagyon hamar letöri és hajlamos ezt a saját képességei hiányának tekinteni?

Női önbecsülés
tizenéveseknek
csomag:

Standard csomag

99.000 Ft

Plusz csomag

150.000 Ft/csomag

Önbizalom szakkör !

A felmérések szerint 10-ből 8 gyermek önbizalomhiánnyal küzd.Ez az arány azért aggasztó, mert ha nem küzdi le azokat az akadályokat, amiket meg kell oldjon az életben, akkor sokszor kerül majd olyan helyzetekbe, amikben kudarcélménye lesz. Ezek a nehéz, kihívásokkal teli helyzetek még bátortalanabbá, visszahúzódóbbá teszik majd és ez az attitűd az egész életére kihathat.

Hogyan működik?

Az alacsony önbizalom kihat arra, hogy milyen egyetemre kerül be, milyen munkahelye lesz, mennyi pénzt fog keresni, milyen párkapcsolatban fog élni, milyen barátai lesznek, milyen környezetben fog élni. Tehát kihat arra, hogy mennyire fogja tudni azt a minőségű életet élni, amire vágyik és milyen értékeket tud majd hozzáadni a világhoz. Arról nem is beszélve, ha egy egész generáció fog így felnőni, akkor azért nagy árat fogunk fizetni!